Beşiktaş'ta Transferde Son Dakika

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri

BeşiKtaş'ta son dakika transfer haberlerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Transferde son olarak kadrosuna son olarak Garry Medel'i katan Siyah-Beyazlılarda Vida isminin üzerine yoğunlaşıldı. Portekizli yıldız Pepe'nin yanına partner olarak düşündüğü Vida transferini bir an önce bitirmek isteyen yönetim Vida için girişimlerini hızlandırdı. Öte yandan Milosevic, Boyko ve Pedro Franco için takım arayışları sürüyor. İşte Beşiktaş'ta gelenler, gidenler ve gündemdeki isimler...

DOMAGOJ VİDA BİTMEK ÜZERE

Beşiktaş'ta Vida transferinin Salı günü bitirilmesi bekleniyor. Kiev'in Aralık'ta sözleşmesi sona erecek oyuncu için 2 milyon euro'ya ikna edilidği belirtiliyor. Bir sorun çıkmazsa Hırvat oyuncu 2+1 yıllık sözleşmeye imza atacak. Devre arasında Kiev ile sözleşmesi bitecek olan 28 yaşındaki savunmacı için siyah beyazlılar, "1 milyon Euro" bonservis bedeli önerirken, Ukrayna temsilcisi ise "4 milyon Euro"istedi. Beşiktaş, Vida konusunda aceleci davranmıyor. Bunun nedeni ise hem Medel'in transfer edilmesi hem de oyuncun 5 ay sonra bonservisini eline alacak olması.

Sözleşmesi ocak ayında bitiyor

Sene sonunda sözleşmesi biticek olması Vida transferinde Beşiktaş yönetiminin elini güçlendiriyor. Oyuncu ile prensipte anlataşn BeşiktaşDinavo Kiev'in inadını kırmaya çalışıyor. Beşiktaş Ukrayna ekibini ikna edemezse devra arasına kadar bekleyecek. Bu süre zarfında Medel'i stopere çekebilecek olan siyah beyazlılar, Vida'yı bonservis bedeli ödemeden kadrosuuna katma fırsatı yakalayacak.

Vida Beşiktaş'ı istiyor

1989 doğumlu oyuncu Beşiktaş'a transfer olmak istediğini Ukrayna ekibine bildirdi. Şu ana kadar en iyi teklifi Beşiktaş'tan aldığını vurgulayan Vida ''Kariyerimde imzalayabileceğim en iyi kontrat bu dönemde olur, bonservisim konusunda bana kolaylık sağlamanızı istiyorum.''dedi

ALTERNATİF ALEKSANDAR DRAGOVİC

Leverkusen forması giyen Aleksandar Dragovic'in de alternatif isim olduğu öne sürüldü. 26 yaşındaki savunmacının 2 milyon Euro’luk (8 milyon TL) maaş; kulübü Leverkusen’in de 2 milyon Euro’luk kiralama bedeli talep ettiği bildirildi. Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakan Dragovic için son kararı Beşiktaş yönetimi verecek. 12 milyon euroya Ukrayna ekibi Dynamo Kiev'den Bayer Leverkusen'e transfer olan Aleksandar Dragovic'in Bayer Leverkusen ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

MİLOSEVİC, AIK FORMASI GİYMEK İSTİYOR

Geçen sezon Almanya temsilcisi Darmstadt 98’ta kiralık olarak forma giyen Alexander Milosevic, bu takımda tutunamamış ve Kara Kartal’a geri dönmüştü.  kendisinden kulüp bulmasını istenen 28 yaşındaki savunmacının, menaceri aracılığıyla eski kulübü AIK’yla görüştüğü ve resmi teklif beklediği belirtildi.

AL SADD PEDRO FRANCO'YU İSTİYOR

Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş’in kadro alternatifleri arasında yer almayan Pedro Franco’ya, Katar Ligi ekiplerinden Al Sadd talip oldu. 26 yaşındaki stoper için Sadd’ın menacerler aracılığıyla Kara Kartal’a 1 milyon Euro (4.1 milyon TL) önerdiği belirtildi. Kolombiyalı futbolcu, geçen sezon Millonarios’ta kiralık olarak forma giymişti.

PAOK'UN BOYKO ISRARI

Geçen sezon Malaga'ya kiralık olarak gönderilen Boyko için transfer teklifi geldi. Beşiktaş'a Boyko için daha önce 1 milyon Euro'luk teklif yapan PAOK'un teklifinin siyah-beyazlı yöneticiler tarafından kabul görmemesinin ardından PAOK'un teklifini 2.4 milyon Euro'ya yükselttiği öğrenildi. Beşiktaş'ın da Boyko için gelen 2.4 milyon Euro'luk teklife olumlu baktığı ve transferin ilerleyen günlerde gerçekleşeceği belirtildi.

KONYASPOR MUSTAFA PEKTEMEK'İ İSTİYOR

Geçen sezonu Başakşehir’de kiralık olarak geçiren 29 yaşındaki futbolcu için girişimde bulunan Yeşil-Beyazlılar’ın bu ismi bonservisiyle kadrosuna katmayı hedeflediği kaydedildi. Pektemek, geçen sezon Başakşehir’de çıktığı 43 maçta 9 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI