Beşiktaş'ta transferde son gelişmeler

Beşiktaş'ın transfer gündemi, sona yaklaştıkça hız kazanıyor

Mitroviç’in transferi sırasında menajeriyle iyi ilişkiler kuran Beşiktaş, forveti de bir Hırvat futbolcuya teslim etmeye hazırlanıyor. Mandzukic’i Juventus’tan kiralamak isteyen siyah-beyazlı yönetim, olmazsa alternatiflere bakacak.


Transfer gündemi sona yaklaştıkça hız kazanan ve kiralık futbolcu transferi ile kadrosuna güç katmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, bir kaç gün içerisinde transfer listesindeki isimler için son kararı verecek. 


Devre arası transfer döneminde Mandzukic, Martinez, Eder, Ulloa ve Torres gibi tecrübeli golcüleri listesinin ilk sıralarına yazan Beşiktaşlı yönetimin, Hırvat golcü için son kararı vermek üzere olduğu öğrenildi. Beşiktaşlı yöneticilerin, Mitrovic’in menajeri ile kurulan iyi ilişkileri sürdürme yolunda olduğu öğrenildi. Bir süredir Mandzukic’i kiralamayı çok isteyen Beşiktaş’ın, Martinez’in raporlarını beklerken, Hırvat golcüyü kiralamayı da zorladığı ortaya çıktı. 


Beşiktaş’ın sol beki Adriano’nun, Juventus’un gündemine gelmesini de fırsat bilen siyah-beyazlı yönetim, Mandzukic’i kiralayamaması durumunda diğer alternatifleri değerlendirecek. Transfer listesinin ikinci sırasında, bonservis ücretinin Shakhtar Donetsk’te olduğu Ukraynalı Pylyp Budkivsky’nin olduğu öğrenildi.


Hiç beklenmedik bir anda Beşiktaş’ın transfer gündemine giren Ersan Gülüm transferinde de gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon 7 milyon Euro’ya Hebei China Fortune takımına sattığı Ersan Gülüm'ün geri dönmeyi istemesiyle harekete geçen Beşiktaş yönetimi, futbolcuyu bedelsiz göndermeye sıcak bakan Çinliler’in daha sonra yüksek bonservis ücreti istemesiyle transferi durdurmuştu. Fakat Beşiktaş'a dönmekte kararlı olan Ersan Gülüm, forma giydiği kulübün yöneticileri ile yaptığı görüşmeler sonrasında bir anlamda transferi kendi kendine bitirmiş oldu. Yıllık 4 milyon Euro gibi bir ücret kazanmasına karşın Beşiktaş sevdası ağır basan futbolcunun, Hebei China Fortune yöneticilerini ikna etmeyi başardığı öğrenildi.


Diğer taraftan Beşiktaş’a dönmeyi çok isteyen Demba Ba’nın sağlık raporlarını yakından inceleyen yönetim, Senegalli futbolcunun dönmesine olumlu bakmıyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in, maç eksiği olmayan bir forvet istemesi nedeniyle siyah - beyazlı yönetim, eski futbolcusunu gündem dışı bıraktı.


BEŞİKTAŞ'A GELMESİ MUHTEMEL İSİMLER 

1. Jackson Martinez (Forvet)

2. Eduard Sobol (Sol bek)

3. Eder (Forvet)

4. Budkivsky

5. Mehmet Ekici

6. Ersan Adem Gülüm



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI