Beşiktaş'tan Demirören'e büyük tepki

Beşiktaş Yönetimi'nden TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e sert tepki

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray ve Dinamo Kiev maçlarından sonra Çaykur Rizespor karşılaşmasının cumartesi oynatılmasına sert tepki gösterdi. Çebi, Demirören federasyonuna veryansın ederek, “Bu sezon Avrupa’da maçı olmayan Galatasaray neden cumartesi oynamıyor? Bu nasıl adalet, bu nasıl federasyon anlayamadık'' dedi. 

Çebi sözlerine şöyle devam etti; ''Biz Galatasaray ile geçen cumartesi günü derbi oynarken önceki gün de Dinamo Kiev ile Şampiyonlar Ligi mücadelesine çıktık.  Sadece ve sadece iki gün dinlenip Rize deplasmanında sahaya çıkacağız. Galatasaray’ın Antalyaspor maçı neden cumartesiye alınmadı; biz de anlayamadık! Biz pazar günü bu deplasmana giderek en azından 3 gün dinlenirdik. Neden böyle davranıyorlar anlam veremiyoruz! Demirören ve ekibi bunu bir zahmet izah etsin de görelim” dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI