Beşiktaş'tan derbi zaferi

Basketbol Spor Toto Ligi'nde Beşiktaş Sompo Japan, Galatasaray'ı devirdi: 90-84.

Beşiktaş Sompo Japan Takımı, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Galatasaray'ı 90-84 yendi.

Maça fırtına gibi başlayan Beşiktaş Sompo Japan, Galatasaray’ın hücum aksiyonlarını kısıtlarken, kendi hücumunda yüksek yüzdeli oynadı ve bu çeyrek 28 sayı atarken sadece 15 sayı yedi.

İkinci çeyrekte de oyun üstünlüğünü sürdüren Siyah Beyazlılar ilk 5 dakikayı 40-27 önde geçti.

Devreyi 48-35 önde kapatan Beşiktaş Sompo Japan’da Michael Thompson ve D.J. Strawberry 10’ar sayıyla takımının en skorer oyuncuları olurken, Siyah Beyazlılar 11/11 ile serbest atış isabeti buldu.

Üçüncü çeyreğe Earl Clark’ın üçlüğüyle başlayan Beşiktaş Sompo Japan farkı 16’ya çıkardı. Austin Daye 4. faulünü alırken ilk 5 dakika 61-50’lik skorla geçildi. Çeyreğin kalan bölümünde Beşiktaş Sompo Japan topu yönlendirmekte zorlanırken yapılan top kayıplarını iyi değerlendiren Galatasaray Odeabank farkı tek hanelere indirmeyi başardı. Son dakikaya 65-58 Beşiktaş Sompo Japan üstünlüğüyle girildi. Dördüncü çeyreğe Sinan Güler’in son saniyede bulduğu turnikeyle gidilirken skor 63-69’du.

Son çeyrekte 2 dakika geride kalırken Galatasaray Odeabank, Tibor Pleiss’ın da 4. faülünü almasıyla rotasyonda sıkıntıya girdi. 6. dakikada Ergin Ataman teknik faul alırken skor 79-72 Beşiktaş Sompo Japan lehineydi. Faul atışınıdan yararlanan ve sonrasında Earl Clark ile isabet bulan Siyah Beyazlılar farkı tekrar çift hanelere çıkardı. 1:24 kala 3. anons gelince hakemler soyunma odasına gitti. 15 dakika duran oyun tekrar başladı ve Beşiktaş Sompo Japan mücadeleden 90-84 galip ayrılarak Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ndeki 17. zaferini elde etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI