Beşiktaş'tan Dünya Saatine destek

​2007 yılından bu yana tüm dünyada aynı gün gerçekleştirilen Dünya Saati kampanyasına bu sene Beşiktaş da katılıyor.

​2007 yılından bu yana tüm dünyada aynı gün gerçekleştirilen Dünya Saati kampanyasına bu sene Beşiktaş da katılıyor. İklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla siyah-beyazlı ekibin mabedi Vodafone Arena'da ışıklar yarın 1 saat kapatılacak. 

Ülkemizde Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın işbirliğiyle gerçekleştirilecek kampanyada Arena'nın ışıkları yarın gece 1 saatliğine kapanacak. Geçtiğimiz yılın Nisan ayında hizmete giren stadyum, eşsiz mimarisi ve teknik özellikleriyle dünya futbolunun sayılı stadyumları arasında yer alıyor. Kartal'ın evi Vodafone Arena, dekoratif aydınlatmalarının 20:30-21:30 arasında sönmesiyle dünya üzerindeki birçok anıtla birlikte bu anlamlı kampanyadaki yerini alacak. 

Dünya Saati kampanyası, 2007 senesinden bu yana iklim değişikliğine dikkat çekmek için tüm dünyada aynı gün içerisinde kutlanıyor. Kampanya kapsamında Eiffel Kulesi, Golden Gate Köprüsü, Pisa Kulesi ve Sydney Opera Binası gibi birçok önemli yapıt, ışıklarını 60 dakikalığına kapatıyor. Yarınla birlikte bu eşsiz uygulamada Beşiktaş'ın da adı yer almış olacak. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI