Beşiktaş'tan flaş Gökhan Töre kararı

Beşiktaş Yönetimi, Gökhan Töre için kararını verdi

Beşiktaş Başkanı Orman, West Ham United'ın Gökhan Töre'ye teklifinin olduğunu doğruladı. Orman, "West Ham'ın talebi var doğru ama kiralık olarak Gökhan'ı almak istiyorlar. Bizim o tarz bir politikamız yok, Gökhan'ı kiralık olarak vermem" dedi.


Öncelikli hedeflerinin kadroyu muhafaza etmek olduğunu belirten Başkan Orman şöyle devam etti: "Çok cazip teklif gelmediği sürece bu takımdan Gökhan Töre dışında kimseye transfer izni vermeyiz. Oyuncularımıza teklifler oluyor. Ya ücreti düşük ya da Beşiktaş ayarında olmayan takımlar oluyor. Oğuzhan'a Lazio talip oluyor, ben de 'Lazio mu hedefin' diye soruyorum. Ya da Atiba'ya, West Ham talip oluyor fiyatı 3.5 milyon euro gibi bir rakam. Bu asla olmaz!. Bayramdan sonra Gomez ile görüşeceğiz. Onun da kalmasını istiyorum."

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI