Beşiktaş'tan Jovetic hamlesi

Beşiktaş'tan sürpriz transfer hamlesi

Hollandalı savunmacı Martins Indi’yi kiralamaya yanaşmayan Porto yönetimi ile bir türlü anlaşamayan Beşiktaş, alternatif isimlerle olan görüşmelerini sürdürüyor.

Samir Nasri transferini bitirmek için Manchester City ile yoğun temas içerisinde olan Beşiktaş Yönetimi, bonservisi İngiliz kulübünde olan Stevan Jovetic’i de bitirmek için pazarlık yapıyor. Hem forvet hem de forvet arkası oynayabilme özelliği nedeniyle Jovetic’i kadrosuna katmaya çalışan siyah-beyazlı kulüp, golcü transferinde son iki güne girdi.

Sevilla'nın hedefi Oğuzhan Özyakup!

Mbokani ile daha önce her konuda anlaşmış olmasına rağmen, Aboubakar’ı almak isteyen Beşiktaşlı yöneticiler, Kamerunlu oyuncu için bir kez daha Porto ile masaya oturacak. Yönetim anlaşma sağlanamaması durumunda Teknik Direktör Şenol Güneş’in isteğine göre Mbokani veya Eto’o ile anlaşma sağlayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI