Beşiktaş'tan KAP'a önemli açıklama

Beşiktaş kulübü, borçların 5 yıl vade ile yapılandırıldığını açıkladı

Beşiktaş, borçlarının 4 bankadan oluşan bir konsorsiyum tarafından yapılandırıldığını bildirdi

Beşiktaş Kulübü, borçların 5 yıl vade ile yapılandırıldığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yer alan açıklamada, “Aktif Bank A.Ş., Denizbank A.Ş., Halk Faktoring A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’den oluşan Konsorsiyum ile mevcut finansal borçlarını 2 yılı anapara ödemesiz olmak üzere 5 yıl vade ile yapılandırma sözleşmesi imzalamıştır” denildi.

Öte yandan yapılandırma sonucunda futbol takımının ve tüm kulüp personelinin maaşlarının ödeneceği öğrenilirken konunun Abdullah Avcı tarafından bir öncelik olarak belirlendiği de ifade ediliyor. İki yıl boyunca sadece faiz borcu ödenecek olan daha sonra da kalan 3 yıl boyunca borç taksidi ödenecek tutarın da 250 milyon TL olduğu öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI