BEŞİKTAŞ'TAN KRİTİK GALİBİYET

Ligden küme düşmeme mücadelesi varan Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, Voleybol 1. Ligi'nin 15. haftasında İdmanocağı'nı 3-2 mağlup etti.

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, Voleybol 1. Ligi'nin 15. haftasında İdmanocağı'nı 3-2 mağlup etti.

Beşiktaş İntegral Arena'da oynanan karşılaşmaya Bayan Voleybol Takımı; Sinem Barut, Ana Starcevic, Gabriela Koeva, Seda Türkkan, Selime İlyasoğlu, Gina Mambru ve Ayça Naz İhtiyaroğlu(Libero) ile başladı.

Maça iyi başlayan Beşiktaş ilk dakikalarda hücumda oldukça etkili oynadı. Ana Starcevic ve Gina Mambru'nun ön plana çıktığı ilk sette teknik molalara 8-4 ve 16-11 önde girdik ve seti de 25-19 kazandı(1-0).

İkinci sette dmüthiş bir çekişme vardı. Siyah-Beyazlı takım ilk teknik molaya 8-6 geride girdi. Daha sonra toparlanan ve fırsatları iyi değerlendiren Beşiktaş ikinci teknik molaya 16-14 önde girdi. Setin son anları büyük çekişmeye sahne olurken İdmanocağı seti 28-26 kazanarak oyunda dengeyi sağladı(1-1).

Beşiktaş'ın üstünlüğü ile geçilen üçüncü sette yine Ana Stracevic'in iyi oyunu ile etkili oldu. İlk teknik molaya 8-5, ikinci teknik molaya 16-14 önde giren Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı seti 25-21 kazandı(2-1).

Mücadelenin dördüncü setinde rakibinin iyi oyununa karşılık veremeyen siyah-beyazlılar teknik molalara 8-5 ve 16-10 geride girerken seti 25-18 kaybetti(2-2).

Beşiktaş'ın kontrolünde geçen ve daha üstün oynadığı tie-break setini 15-9 Beşiktaş kazanırken karşılaşmadan da 3-2 galibiyetle ayrıldık.

BU HABER 25555 KEZ OKUNDU

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI