Beşiktaş'tan Lens harekatı

Beşiktaş yönetimi, Lens transferi için çalışmalarını hızlandırdı

Fikret Orman yönetimi Fenerbahçe'ye sezon başında Sunderland'dan kiralanan Jeremain Lens için harekete geçti. Önümüzdeki sezon sarı - lacivertli ekibin teknik direktörü olmasına kesin gözüyle bakılan Aykut Kocaman, 29 yaşındaki kanat oyuncusu için olumsuz rapor verdiği öğrenildi.

Yıldız kanat oyuncusunun Sunderland'in Premier Lig'de küme düşmesi sebebiyle kariyerini Championship'te devam ettirmek istemediği gelen bilgiler arasında. Beşiktaş transfer komitesi bu gelişmelerin ardından İngiliz ekibinin kapısını tekrar çalacağı belirtiliyor.

Jeremain Lens bu sezon Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla 23 karşılaşmada forma giyerken bu maçlarda 4 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi. Hollanda Milli Takımı'nda da görev yapan Lens milli formayla çıktığı 32 maçta 7 gol kaydetti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI