Beşiktaş'tan Nani Bombası!

Beşiktaş, daha önce Fenerbahçe'de forma giyen Nina ile temasa geçti. Valencia'ya transfer olmasının ardından uzunca süredir bu oyuncunun takibini yapan yönetim, 30 yaşındaki yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamayı planlıyor.

Transfer sezonuna durgun yapan Beşiktaş'ta aslında gidecek ve gelecek oyuncular konusunda hareketli günler yaşanıyor. Nitekim Beşiktaş Yönetimi, birçok yıldız futbolcu için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bunlardan bir tanesinin de 2015-2016 sezonunda Fenerbahçe forması giyen ancak geçtiğimiz sezon başı Valencia'ya satılan Nani oldu. Yönetim, Nani'yi satış opsiyonlu kiralamayı hedefliyor.


Güneş Onay Verdi


Geçtiğimiz sezon arasından beri Nani'yi yakından takip ettikleri öğrenilen Beşiktaş Yönetimi'nin bu oyuncunun satış opsiyonlu kiralanmasına teknik direktör Şenol Güneş'in de onay verdiği öğrenildi. Valencia'da ilk sezonunu bitiren Nani'nin, İspanyon kulüp ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Güneş'in de onayını alan yönetim, Portekizli yıldızı kiralayarak hücum gücüne güç katma amacında.


İspanya'ya Gidilecek


Şu sıralar Portekiz Milli Takımı ile Konfederasyon Kupası için Rusya'da yer alan Nani'nin transferi durumunda uzunca bir süredir gündemde olan Mata ve Dudu gibi futbolcuların transferleri rafa kaldırılacak. Siyah-Beyazlıların bu oyuncunun takımı olan Valencia ile görüşmek üzere önümüzdeki zamanlarda İspanya'ya gitmesi bekleniyor. 


B Planı Hazır


Nani transferinin suya düşmesi halinde ise yönetim listede olan Mata ve Dudu gibi diğer oyuncularla görüşmelerine devam edecek. 



 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI