Beşiktaş'tan Önemli Açıklama

Beşiktaş Kulübü, son yıllarda tartışılan konuyla ilgili açıklama yayınladı

İşte Beşiktaş'tan yapılan açıklama;


Bilindiği üzere, BJK Derneği Tüzük Tadil kongresinde yapılan değişiklik neticesinde, yeni Tüzük 31-g  maddesi ile,  Divan Kurulu toplantılarına ardı ardına 3 kez katılmayan Divan Kurulu üyelerinin Divan Kurulu üyeliğinin düşmüş sayılacağı düzenlenmişti.


Bu tüzük maddesinin yürürlüğe girmesinden sonra,  aralarında çok ünlü ve saygın işadamları ve eski kulüp başkanlarının da olduğu , yüzlerce kişinin Divan Kurulu üyeliği düşürülmüş idi.


Müvekkil Ekrem Cahit Gocay’ın  da Divan Kurulu üyeliği aynı şekilde düşürülmüş olmakla, bu hususta açmış olduğumuz davada “İstanbul 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2016/254 Esas sayılı dosyasından verilen 30.05.2017 tarihli 2017/199 Karar” nolu karar ile tüzük gereği alınan kararın yerinde olmadığı gerekçesi ile “müvekkil Ekrem Cahit Gocay’ın Divan Kurulu üyeliğinin düşmesine dair kararın iptaline ve Divan Kurulu üyeliğinin devam ettiğinin tespitine” yasal süre içinde İstinaf yolu açık olmak üzere karar verilmiştir.


Sporseverler ve spor kamuoyunun yakından takip ettiği ve sık sık haber konusu ettiği bu olaya ilişkin verilen kararın, dava konusu vaka ve mahiyeti itibarı ile, gerek Beşiktaş gerekse de tüm spor kamuoyunu ilgilendirdiği,  kamuoyunun haber alma ve siz değerli basının da güncel olan bu hususta halkı bilgilendirme hakkı kapsamında haber değeri taşıdığı inancı ile sizlerle paylaşmayı istedik.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI