Beşiktaş'tan Pepe Harekatı

Transferdeki önceliği stoper olan son şampiyonun Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Pepe için transfer harekatına başladığı iddia edildi.

Transfer sezonuna girilmesiyle birlikte gündemine birçok oyuncuyu alan ancak UEFA'dan gelen kısıtlamalar nedeniyle transferde esnek davranamayan Beşiktaş transferdeki sessizliğini sürdürüyor. Transferdeki önceliği stoper olan son şampiyonun Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Pepe için transfer harekatına başladığı iddia edildi. 

Savunmada halihazırda eksiği bulunan Beşiktaş'ta Marcelo'nun Lyon'a transfer haberleri bu pozisyonda futbolcu arayışlarını daha da hızlandırdı. Birçok stoperi gündemine alan karakartalın, oyuncu satmadan bonservis ile oyuncu satın alamaması kolunu bağlıyor. Stoper bölgesinde özellikle boşta olan futbolculara yönelen Beşiktaş, son olarak Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Pepe'yi gündemine aldı. 


Ajansspor'un edindiği bilgiye göre; Beşiktaş, Real Madrid ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan Portekizli stoper Pepe ile görüşmelere başladı. Real Madrid ile olan sözleşmesini uzatmayacağını açıklayan 34 yaşındaki yıldız oyuncunun transfer edilmesi halinde herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek. Oyuncunun bonservissiz olması yönetimin iştahını kabartırken, transfer için harekate geçildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI