Beşiktaş'tan PSG Teklifine Red!..

Beşiktaş'ın PSG tarafından Tolgay Arslan için yapılan 6 milyon euroluk teklife 'hayır' cevabı verdiği öğrenildi.

Paris Saint Germain Tolgay için daha önce yaptığı 3 milyon euroluk teklifi yüzde yüz arttırarak 6 milyon euroya çıkardı. Ancak Beşiktaş bu teklifi reddetti.


Geçtiğimiz sezonun özellikle sonlarına doğru Atiba'nın sakatlanmasıyla düzenli forma şansı bulmaya başlayan Tolgay Arslan, göstermiş olduğu performans ile hem Atiba'nın yokluğunu aratmamış hem de kritik maçlarda sahneye çıkarak şampiyonluğun belki de en kritik haftalarında ön plana çıkmıştı. Geçirdiği başarılı dönemin ardından yıldız futbolcunun adı uzunca bir süredir Trabzonspor ile anılıyordu. Son olarak PSG yıldız futbolcu için Beşiktaş'ın kapısını çalmış ve ilk aşamada 3 milyon euroluk bir teklif yapmıştı. Sonrasında ise teklifini yüzde yüz arttıran PSG, 6 milyon euroluk bonservis bedeli ile Beşiktaş'ın kapısını çaldı ancak Beşiktaş bu teklifi de reddetti.


''Seneye En Az 15 Milyon Euro''


Fikret Orman ve yönetici arkadaşlarının Tolgay'ın önümüzdeki sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde daha ön plana çıkacağını düşünüyor. Önümüzdeki sezonun geneline yayılacak performansı ile seneye daha yüksek bir bedelle Tolgay'ın satılabileceği düşünülüyor. Tolgay'ın iyi bir performans göstermesi halinde bonservis bedelinin 15 milyon eurodan aşağı olmayacağı da yönetim kanadında hakim olan bir görüş olarak biliniyor.


Geçtiğimiz sezonun son bölümünün en kritik haftalarında çok iyi bir performmans sergileyen Tolgay, yeni sezona da kaldığı yerden başlamak istiyor. Nitekim yıldız futbolcu tatilinde bile bireysel antrenmanlarına devam ediyor. 


3 Sezondur Beşiktaş forması terleten ve toplam 72 maça çıkan Tolgay 4 bin 266 dakika süre almıştı. Tolgay, Slaven Biliç döneminde Hamburg'tan yalnızca 450 bin euro karşılığında transfer edilmişti. 












EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI