Beşiktaş'tan Rami Seferi

Üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşayan Beşiktaş, yeni sezonda hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarı parolasıyla stoper arayışlarına devam ediyor.

Bu sezon Şenol Güneş yönetiminde iki yıl üst üste şampiyonluğu elde etme başarısı gösteren siyah-beyazlılar, yeni sezona da hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarı parolasıyla çıkıyor. Geçtiğimiz sezon en büyük problemi stoper mevkinde yaşayan Beşiktaş, transfer çalışmalarını da bu yönde şekillendiriyor. 


En güçlü adaylar arasında Sevilla'nın Fransız futbolcusu Adil Rami yer alıyor. Başarılı stoper ve menajeriyle Paris'te bir araya gelecek olan yönetim, Rami'yi Beşiktaş forması giymesi konusunda ikna etmeye çalışacak. 


Şenol Güneş'in İsteği Doğrultusunda


Transfer çalışmalarını Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda sürdüren Beşiktaş Rami ile savunma hattını da güçlendirmek istiyor. 


Sevilla'dan Ayrılmak İstiyor


31 yaşındaki başarılı yıldız defans oyuncusu Sevilla'dan ayrılma ve kariyerinde yeni bir sayfa açma kararı almıştı. Futbolcuyu Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılım avantajı ile cezbetmeye çalışan yönetim, defans için listelerinde yer alan isimler için de çalışmalarını tüm koldan sürdürüyor. 


Bonservis Bedeli


Sevilla formasını 2 senedir başarıyla terleten Rami, İspanyol takımında 78 tanesi ilk 11 olmak üzere toplamda 79 maçta yer aldı. Sözleşmesi iki yıl daha süren futbolcu, geçtiğimiz iki sene boyunca istikrarlı bir grafik çizse de, yeni gelen teknik direktör Eduardo Berizzo'nun onayını alamadığı kaydedildi. La Liga ekibiyle yol ayrımına gelen Rami'ye birçok talip var. Sevilla, iki sezon önce Milan'dan 3.5 milyon euro karşılığında transfer ettiği bu futbolcuyu 2 milyon euro bonservis bedeli ile satmaya hazır. 







EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI