Beşiktaş'tan resmi teklif

NTV Spor’un haberine göre, listenin üst sıralarında yer alan Torino’dan Kamil Glik için İtalyan ekibine resmi teklif yapıldı.

NTV Spor’un haberine göre, listenin üst sıralarında yer alan Torino’dan Kamil Glik için İtalyan ekibine resmi teklif yapıldı. Polonyalı stoperi bonservisi ile kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, bu konuda pazarlıklara başladı. Torino, Glik için ilk olarak 8 milyon Euro talep ederken, yönetim, bu rakamı 5 milyon Euro seviyelerine çekmeye çalışıyor. Kulüplerin anlaşması halinde Siyah-Beyazlılar 28 yaşındaki futbolcuya 4 yıllık mukavele teklifinde bulunacak. Transferin Avrupa Şampiyonası’ndan önce tamamlanması planlanırken, futbol komitesi üyeleri bu hafta içinde İtalya’ya giderek, görüşmeleri hızlandırmaya çalışacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI