Beşiktaş'tan Sağ Bek Harekatı

Beşiktaş için flaş transfer İddiası

 Manchester City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2017'de sona erdikten sonra henüz hiçbir kulüple sözleşme imzalamayan Bacary Sagna devre arasında Süper Lig'in yolunu tutabilir.

Fransız L'Equipe gazetesinde yer alan habere göre 34 yaşındaki sağ beke Süper Lig'den birçok teklif var. Yaz döneminde Süper Lig'den gelen teklifleri İngiltere'de oynamak adına reddeden yıldız oyuncu için son günlerde Beşiktaş, Sivasspor ve Bursaspor'un devrede oldukları kaydedildi. Yine ismi açıklanmayan bir İngiliz kulübünün de Sagna ile yakın temasta olduğu belirtiliyor.

Andreas Beck'i transfer döneminin son günlerinde Stuttgart'a gönderen Beşiktaş o bölge için giriştiği hamlelerde başarılı olamamıştı. Gökhan Gönül'ün sakat olduğu dönemlerde Adriano, Gary Medel ve Necip Uysal o bölgede forma giydiler.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI