Beşiktaş'tan Sakho için yeni teklif

Golcü ve kanat transferinin yanında defansı da güçlendirmek isteyen Beşiktaş’ta savunma için sürpriz bir isim ortaya atıldı.

GOLCÜ ve kanat transferinin yanında defansı da güçlendirmek isteyen Beşiktaş’ta savunma için sürpriz bir isim ortaya atıldı. Siyah beyazlı takımın, Liverpool’un Fransız defans oyuncusu Mamadou Sakho’yu kiralamak için hareke geçti.

2013 yılı eylül ayında 15 milyon Sterlin bonservis ücretiyle Paris Saint Germain’den Liverpool’a transfer olan 26 yaşındaki stoper, Amerika’daki sezon başı kampında göstediği disiplinsiz hareketler nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı. 

ORMAN KOLLARI SIVADI

Jürgen Kloop’un takımda düşenmediği Mamadou Sakho için girişimlere başlayan Beşiktaş, oyuncunun kiralamak için İngiliz devinin kapısını çaldı. 

Nasri’nin transferi için İngiltere’de bulunan Başkan Fikret Orman’ın Sakho’nun transferini de bitirerek takımdaki stoper eksikliğini gidermesi bekleniyor. Mamadou Sakho, geçen yıl Liverpool formasıyla 34 maçta görev aldı ve 2 de gol kaydetti.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI