Beşiktaş'tan Sürpriz Transfer hamlesi

Alman Bild Gazetesi flaş bir transfer iddiası ortaya attı

Alman Bild gazetesinin haberine göre siyah-beyazlı yönetim, 26 yaşındaki Avusturyalı stoper için Leverkusen’e kiralama teklifinde bulundu. Beşiktaş yönetiminin, oyuncuyla yaptığı ön görüşmede prensipte anlaştığı öğrenildi.

Beşiktaş’ta stoper transferinde yeni bir isim gündeme geldi. Domagoj Vida'nın Dinamo Kiev ile önceki gün AvrupaLigi'nde Maritimo'ya karşı forma giymesi kafaları karıştırdı.
Siyah-beyazlı kulüp, menajerlerin önerdiği Aleksandar Dragovic'i listeye aldı. Alman Bild gazetesi de bu transfer için flaş bir iddia ortaya attı. Bild'in haberine göre Beşiktaş, 26 yaşındaki savunmacı için Leverkusen'e kiralama teklifinde bulundu.

Leverkusen’in yeni sezonda gözden çıkardığı isimlerden olan Dragovic'in Kartal'ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasının kendi kariyeri için önemli olacağını belirten Avusturyalı stoperin ilk aşamada teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Siyah-beyazlılar ile Alman kulübü arasında bir görüşme gerçekleşecek ve kısa süre içinde transfer netlik kazanacak. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI