Beşiktaş'tan Talisca açıklaması

Beşiktaş, Anderson Talisca'yı transfer ettiğini resmen açıkladı.

Beşiktaş Futbol A.Ş., futbolcu Anderson Talisca’nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi.


Şirketten yapılan açıklama şöyle:

Anderson Talisca'nın 1+1 yıllık kiralanması konusunda oyuncunun kendisi ve Benfica Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Benfica Kulübüne 1 yıllık kiralama bedeli olarak 2.000.000 Avro ödenecektir.


Oyuncuya 2016-2017 sezonunda 1.500.000 Avro garanti ücreti ödenecektir. 


Anderson Talisca Kimdir?


1 Şubat 1994’te Brezilya’da dünyaya geldi. Vasco da Gama ve Bahia altyapılarında forma giyen Talisca, 2013-14 sezonu başında Bahia ile profesyonel futbola geçiş yaptı. 2014 yılında Benfica’ya transfer olan Anderson Talisca, Benfica forması ile bugüne dek çıktığı 78 karşılaşmada toplam 20 gol atıp, 4 asist yaptı. 1.91 boyunda sol ayağını kullanan orta sahada hücuma dönük olarak forma giyen Talisca, forvet arkasında '10 numara' pozisyonunda da oynayabiliyor. Brezilyalı oyuncu Anderson Talisca, 2016-17 sezonu başında Beşiktaşımıza transfer oldu.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI