Beşiktaş'tan Vida harekatı

Beşiktaş Vida transferi için Zagrep'te

Sezon başında adı sık sık Beşiktaş ile anılan ve Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un da transfer listesinin ilk sırasına yazdığı Hırvat stoper Domagoj Vida konusunda sıcak bir gelişme var.

Galatasaray'ın Vida ile ilgisinden sonra elini çabuk tutmaya çalışan Beşiktaş'ın bazı temsilcileri, Hırvat yıldızla görüşmek için Zagreb'e gitti.

Hırvatistan Milli Takımı'nda forma giyen ve milli takım kampında bulunan Vida'nın adı geçtiğimiz günlerde Galatasaray'la da anılmıştı.

Kariyerinde daha önce Osijek, Leverkusen ve Dinamo Zagreb'te forma giyen 27 yaşındaki Hırvat yıldız, beş sezondur Dinamo Kiev için ter döküyor.

EURO 2016'da Türkiye'ye karşı forma giyen Vida, Şampiyonlar Ligi'nde de Beşiktaş'a karşı Dinamo Kiev formasıyla iki maçta da görev yapmıştı. 

Goal.com

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI