Bilic'e bir şok daha

İngiltere Premier Lig'de sezonu 12. sırada tamamlayan West Ham United, Sam Allardyce ile kontrat yenilememe kararı aldıktan sonra yeni menajer arayışlarına başladığını açıkladı.

İngilizler'in saygın gazetesi Thu Telegraph'a göre; West Ham United, Napoli'nin İspanyol Teknik Direktörü Rafael Benitez ve Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti olarak rotasını belirledi.

Carlo Ancelotti, Real Madrid ile devam etmemesi halinde 1 yıl ara vermek istediğini söylese de, West Ham United İtalyan teknik adamı ikna etmek için elinden geleni yapacağı belirtildi. West Ham United'ın büyümek ve gelişmek için yüksek profilli bir menajer aradığı, Ancelotti'nin de Londra kulübünün büyük hedeflerine en uygun isimlerden biri olduğu ifade edildi.

West Ham United'ın alternatif olarak bir diğer yüksek profilli Rafa Benitez ile görüşeceği, bu iki isimden olumlu cevap alınmaması durumunda diğer isimlere geçileceği belirtildi. Diğer isimlera arasında David Moyes, Eddie Howe, Slaven Bilic, Michael Laudrup'un olduğu yazıldı.

West Ham United'ın başkanları David Sullivan ve David Gold, gelecek sezon 54.000 kapasiteli yeni Olimpik Stadyum'la birlikte kulübü daha ilerye taşımak istedikleri ve bu uğurda yatırımları da artıracaklarının altı çizildi.

 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI