BİLİC'TEN DERBİ DİLEĞİ

Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin berabere bitmesini istiyor. Kartal,Sivasspor'u deplasmanda yenerek haftayı 7 puanlık dev bir kazançla kapatmayı hedefliyor.

Süper Lig'de pazar günü Medicana Sivasspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş bu haftayı 7 puanlık dev bir kazançla kapatmanın hesaplarını yapıyor. Sivasspor'u yenerek 3 puanı cebine koymak isteyen siyah-beyazlılar, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ise beraberlikle bitmesini arzuluyor.

Teknik Direktör Slaven Bilic, oyuncularından öncelikle Sivasspor maçına konsantre olmalarını istedi.

Son haftalardaki puan kayıplarına son vermek zorunda olduklarına dikkat çeken Hırvat hocanın, "Biz kendi maçımızı kazanalım, ardından derbide neler olacağını bakarız" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Siyah-beyazlı yöneticiler ile teknik heyetin kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede ise Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden çıkacak olası beraberliğin Beşiktaş'a avantaj sağlayacağı fikri ağırlık kazandı. Beraberlik halinde ezeli rakiplerin ikişer puan kaybedeceğini belirten siyah-beyazlıların, Sivasspor'u yenmeleri halinde haftayı 7 puanlık kazançla kapatacaklarını dile getirdikleri aktarıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI