Bir başarı hikayesi; Arif Keleş

Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden Arif Keleş genç yaşında başarıya ulaşmasının sırrını anlattı

Türkiye, genç girişimci Arif Keleş'in müthiş yükselişini konuşuyor. Beşiktaş kongre üyesi olan Arif Keleş'in hayatı tam bir roman. 

İşte Arif Keleş'in kendi anlatımıyla hayatı... 

Ben ARİF KELEŞ, 

12 Mart 1982 Sakarya doğumluyum. Aslen Düzce'liyim. İstanbul'da 18 sene otomotiv sektörü geçmişimden sonra ailevi nedenlerle Hatay İskenderun'a yerleşmek zorunda kaldım. Hiç bilmediğim bir coğrafya ve insanların olduğu bir yerde hayata sıfırdan başladım. Tabii ilk başlarda İskenderun'a alışana kadar çok zorlandım. Bu süreçte hayatı sorgulamaya başladım. 5 sene sonra gelebileceğim noktadaki insanların mutsuz olduğunu gördüm. Mutsuz olacağım bir hayat için çabalamak çok saçma geldi. Bu süreçte ne yapabilirim diye arayış içerisindeyken KYANİ firması ile tanıştım. Benim aldığım risk gerçekten çok büyüktü. İskenderun'da kimseyi tanımıyordum. Ama benim felsefemde asla pes etmek yoktur ve başarı yokuş yukarıdır.  

Burada Albert Einstein'in bir sözünü paylaşmak istiyorum. "İnsanlar her gün aynı şeyi yaparlar ama farklı sonuç beklerler. Asıl delilik budur."

26 Kasım 2015'te Kyani firmasından bayilik aldım. İşe part time olarak başladım ve İskenderun'a geldikten sonra çalışmaya başladığım bir otomotiv firmasından 10. ayımda istifa ederek sadece Kyani için çalışmaya başladım.

Hedefim sağlık , varlık ve zaman üçlüsüne bir arada kavuşmak ve sonrasında ailem için güzel bir miras bırakmaktı. Sadece özel sektörde, maaşlı işlerde çalışıp zengin olabilen bir insan hiç görmedim. Aslında bize zengin olmanın kötü olduğu öğretildi yıllarca. Sabit bir gelir olsun, SSK olsun gibi şeyler öğretilerek bizi sistemin kölesi haline getirdiler. Ben de bu işe başlayana kadar maalesef aynı fikirdeydim. Ama Kyani benim hayatımı inanılmaz derece değiştirdi. Bu iş sayesinde binlerce kaliteli insanla tanıştım. Kendimi geliştirmek için son 13 ay içinde 20'den fazla kitap okudum. Binlerce video izledim. Amacım başarılı olmaktı. Amacım dokunduğum herkese fayda sağlamaktı. 
Kyani'de ya pes edersin ya da başarırsın. 

Arif Keleş'in internet sitesi: www.arifkeles.net
Mail adresi: [email protected]

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI