Bir Dev Kulüp Daha 'O'nun Peşine Düştü

Beşiktaş'ın özellikle bu sezon ortaya koyduğu performans ile yıldızlaşan futbolcusu Cenk Tosun'a yeni bir talip iddiasi!..

Beşiktaş'a geldiğinden bu yana performansını her sene daha da yukarılara taşıyan ve attığı goller ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Cenk Tosun'a transfer sezonunun bitimi ile İngiltere'de 12-13 milyon sterlin teklifler gelmişti. Yıldız futbolcu bu seneye daha da iyi başladı ve ilk haftaların sonunda formayı teslim etmek zorunda kaldığı sezonların aksine attığı goller ve ortaya koyduğu performans ile ilk 11'in değişilmez ismi oldu.

Cenk Tosun'un bu yükselişi Avrupa kulüplerinin de dikkatinden kaçmadı. Nitekim Tothenham, Everton gibi İngiliz takımlarının ardından Alman devi Bayern Münih'in de yıldız futbolcuya talip olduğu iddiası gündeme geldi.

Bir Süredir Takipteler İddiası

İddiaya göre Alman kulübü bir süredir Cenk Tosun'u scot ekipleri aracılığıyla izliyor. Belirtilene göre Porto maçında ortaya koyduğu yüksek performans ve attığı çok şık golde de Bayern Münih scout ekipleri yıldız futbolcuyu izledi ve listesinin ilk sırasına aldı. Alman devinin devre arasında Beşiktaş'ın kapısını çalması bekleniyor.

En Az 20 Milyon Euro

Beşiktaş yönetimi, piyasa değeri artan ve daha da artmasını beklediği yıldız futbolcusu Cenk Tosunu devre arasında satmayı düşünmüyor. Sene sonu gelecek teklifleri değerlendirmeye almayı planlayan yönetimin Cenk Tosun'u 20 milyon eurodan aşağı satmak istemediği öğrenildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI