BRUGGE, KARTAL'DAN ÇEKİNİYOR

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 3. turundaki rakibi C.Brugge, siyah-beyazlıların tribün desteğinin önüne geçmek için düğmeye bastı.

Belçika temsilcisinin 12 Mart'ta oynanacak randevu için 1250 kişilik bilet ayırdığı, Belçika'daki Türk izleyicilerin stada girmesini engellemek için kimlik kontrolü yaptığı öne sürüldü. Daha önce Club Brugge maçlarına gitmeyenlerin tespit edilerek stada alınmayacağı bildirilirken, 1250 kişilik biletin ise Türkiye'deki taraftarlar için ayrıldığı konuşuluyor.

Belçika vatandaşı olmayan izleyicileri bilet satılmadığı öğrenilirken, Beşiktaş taraftar derneklerinin bile bilet bulma konusunda büyük sıkıntı yaşadığı gelen haberler arasında. Beşiktaş yönetiminin konu ile ilgili bir girişimde bulunup bulunmayacağı ise birkaç gün içinde belli olacak. Bu arada geçen hafta sonu sağ ayak bileğinden sakatlanan Brugge'un yıldız oyuncusu Victor Vazquez'in, Beşiktaş karşısında iki maçta da forma giyemeyeceği bildirildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI