Bugün çok Atkinson

Kartalhaber.com yazarı Şafak Malatya yazdı

BUGÜN ÇOK ATKİNSON


Uefa bile işi çözmüş. Türkleri önce yakacaksın, sonra 1 kova su verip, “Allah razı olsun” dedirteceksin. Kiev’de Beşiktaş’ı yakan Craig Thomson’u atayan Uefa, dün maça günah çıkartarak başladı. Maçın genelinde adaletli yapısıyla dikkat çeken Atkinson, özellikle ilk devre çok başarılı bir maç yönetti. Başkanından hocasına, kalecisinden taraftarına kadar marjinal olan Hapoel, maça tam da beklediğimiz gibi başlamadı. Kalecisi ile hocasının aynı yaşta olduğu Hapoel’in sahasında daha kapalı ve önce yemeyelim felsefesi ile başlamasını beklerken, görüntüde 3-6-1, ancak top Beşiktaş’ta ise 5-4-1’e döndüğünü gördük. İki takım arasındaki en büyük ve göze çarpan fark, Hopoel’in özellikle orta alan bölgesinde Beşiktaş’a karşı kurduğu fiziksel üstünlüktü. 


Maça tempolu ve büyük efor sarf ederek başlayan Hapoel’in, bu oyununu ancak Beşiktaş’ın tartışmasız en iyi yaptığı iş ayağa kısa pas kesebilirdi. Sahasında Celtic, İnter gibi takımları bu oyun anlayışı ile deviren Hapoel karşısında “Gol yemeden geçirilen her dakika” bu direnci kıracaktı. Beşiktaş ilk yarı tam da bunu yaptı. Beşiktaş Hapoel’den turu her türlü alır. Bence aldı da. 


Ancak sadece bununla yetinmeli mi? Asıl soru bu bence.


İşte bu yüzden bir ufak tavsiye de Beşiktaş scout ekibine. 8 Şubat 2017 itibari ile 35’ine giren Atiba’nın alternatifini öyle Brezilya’da falan aramasınlar. İşi, gücü bırakıp ağzımızın içi İsrail’e gidip John Ogu’yu izlesinler. 4 ay sonra sözleşmesi bitecek ve piyasa değeri 1.5 milyon Euro olan Ogu’yu alıp gelsinler.


ŞAFAK MALATYA 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI