Buna da şükür!

İstanbul'da dün hava kötüydü, sağanak yağmurun etkisiyle de trafik felç oldu. Böylesi bir ortamda Skenderbeu maçına 15 bin taraftar geldi, Beşiktaş'a tam destek verdi

Beşiktaş’a, dün akşam İstanbul’daki birçok olumsuzluğa rağmen Olimpiyat Stadı’nda tam destek vardı. 


Sağanak yağmur bir anda kentin trafiğini felç ederken, birçok taraftar saatlerce yollarda kaldı. Metroyu tercih edenler, daha az sıkıntıyla stattaki yerlerini alırken, elbette olumsuz koşullar, karşılaşmaya ilginin normalden az olmasını sağladı. Ancak buna rağmen 80 bin kişilik Olimpiyat’taki Skenderbeu maçını yaklaşık 15 bin taraftar takip etti.


Kapalıya alındılar


Stadın kuzey ve güney bölümlerinden bilet alanlar, yağış sebebiyle üstü kapalı olan doğu tribününe alındı. Yetkililerin bu jesti, üstü kapalı tarafta olanlar tarafından alkışlanarak desteklendi. 90 dakika boyunca Siyah-Beyazlılar’a

büyük destek veren tribünler, galibiyetle de evlerinin yolunu mutlu bir şekilde tuttu. Öte yandan az sayıdaki Skenderbeu taraftarlarının, bulundukları yerde Türk bayrağı açmaları, Beşiktaşlılar tarafından alkışlandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI