Burak Yılmaz sesleri

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz yeniden gündeme geldi

Çin Süper Ligi'nde Beijing Sinobo forması giyen Burak Yılmaz için flaş bir iddia ortaya atıldı. Her fırsatta Türkiye'ye dönmek istediğini belirten golcü futbolcu Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman ve yöneticiler ve menajeri ile İstanbul’da bir otelde görüşme gerçekleştirdi. Uzun süren görüşmelerin olumlu geçtiği ve Orman ve yöneticilerin yıldız futbolcuyla önümüzdeki günlerde tekrar görüşeceği gelen bilgiler arasında.
 
A Milli Futbol Takımı'nın önemli gol ayağI Burak Yılmaz'ın siyah - beyazlı ekibe transfer olmaya sıcak baktığı öğrenildi. Daha önce Beşiktaş, Fenerbahçe Trabzonspor ve Galatasaray formaları giyen 31 yaşındaki futbolcu kariyerinde 432 lig maçına çıkarken, bu maçlarda 189 gol atmayı başardı.Çin Halk Cumhuriyeti Süper Ligi'nde bu sezon 2 maçta da 90 dakika forma giydi ve 2 gol kaydetti.​​​​​​​

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI