Çakallarla dans

Şafak Malatya yazdı

ÇAKALLARLA DANS 

Dün akşam Antalya’nın harika stadında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde, özellikle Antalyaspor yönetiminin de desteği ile hazırlanan tribünlerde ki görsel şölen muazzamdı. Takım olarak da maça inanılmaz istekli başlayan Antalyaspor, Beşiktaş’ın maça baskılı başlamasına da böylece engel olmuş oldu. Özellikle maçın başında ve devre arasında stadyum anonsçusunun yaptığı taraftarı ateşleyici anonslar, akıllara 7 Ocak’ta yapılan Antalyaspor’un yeni tesis açılışını hatırlattı. Hatırlayacağınız üzere o törende de tribün amigoların söyleyeceği bestelerden, sunucunun okuyacağı kelimelere kadar hazırlamış ve talimat vermişti Fenerbahçe kongre üyesi ve loca sahibi Antalyaspor başkanı Ali Öztürk. Özellikle ilk devre kamuoyunda Fenerbahçeliliği ile nam salmış Ali Öztürk’ün Antalyaspor’u, kaliteli ayaklarıyla Avrupa yorgunu Beşiktaş’ın etkin olmasına izin vermedi

Ali başkan

Başkanı olduğun camianın çıkarlarından çok, sevdalısı olduğun Fenerbahçe’nin hırsıyla şark kurnazlığı yaparsan, çıkar bir gün bir köşe yazarı sana “öyle saça böyle tarak” der. Harika bir stadyumun var, muazzam bir devlet desteği, Antalyalı iş adamlarının desteği cabası, kadro desen kalburüstü,  bunlarla anılmak yerine, keşke başarılarınla anılsan. Sence de güzel olmaz mı? Şimdi diyeceksiniz ki hani maç detayı? Nerede maçın analizi? Onları her zaman yaparız. Bugüne kadar şu okuduklarınızı konuşmadığımız, yazmadığımız için belki bunlar oluyor. İlla ki futbol yazılacaksa, Beşiktaş’a 4 dakikada 3 sarı kart gösteren ve eksik bırakan Beşiktaş’lı!  Mete Kalkavan’ı tebrik ederim.

ŞAFAK MALATYA 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI