Caner Erkin Çılgına Döndü

Derbide F.Bahçe taraftarının hedefinde olan Caner Erkin, maç sonu Mahmut Uslu'nun açıklamalarını duyunca çılgına döndü...

Özel hayatıyla ilgili açıklamalara tepki göstermek isteyen Caner Erkin'e Beşiktaş yönetimi engel oldu. Teknik ekibin kararı doğrultusunda takım otobüse bindirilmeyen tecrübeli futbolcunun Masör Cemil Karataş'ın aracıyla evine gitti. Bu şekilde Caner'in basına açıklama yapması engellendi. Olayı duyar duymaz soyunma odasında çılgına dönen Caner'in maç sonu basına açıklama yapmak istediği ancak Beşiktaş heyetinin futbolcunun zor durumda kalmaması ve Leipzig maçı öncesi morallerin bozulmaması için önlediği iddia edildi. 

Caner Erkin hakkında konuşan Mahmut Uslu, "Caner'in özel hayatını biliyorsunuz. 4 yıl F.Bahçeliler ve yönetim ona sahip çıktı. Seyircilerin böyle tepki göstermesi normal. Caner'e hepimiz yardım ettik. Özel hayatıyla ilgili konuşmayacağım. Lens'e diyecek bir şey yok. Lens'in kulübü bizden acayip bir para istedi, sonra fiyatı indirdiler Beşiktaş aldı" ifadelerini kullanmıştı.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI