Caner Erkin risk mi aldı?

Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Caner Erkin, Astra Giurgiu ile oynanan hazırlık maçında uzun bir süre sonra sahalara geri dönmesi yeni bir tartışmayı da gündeme getirdi

Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Caner Erkin, sahalara döndü. Yaşadığı ağır sakatlığın ardından takımdan uzak kalan futbolcu Astra Giurgiu maçıyla formasına kavuştu.

Beşiktaş’ın Vodafone Arena’da Romanya Ligi takımlarından Astra Giurgiu ile oynadığı hazırlık maçında İlk 11’de sahaya çıkan 72 dakika oyundan kalan futbolcu, aşil tendonu sakatlığı sebebiyle yaşadığı zor günleri de geride bırakmış oldu. Futbolcunun sakatlığının ardından yapılan ilk tespitlerde Nisan ayından önce sahalara dönmesi beklenmiyordu.

Bu tip bir sakatlıkta tam olarak iyileşme ve sahalarda dönüşü için gerekli olan zaman, uzmanlar tarafından 180 gün yani 6 ay olarak belirlenmişti. Kendisini iyi hisseden Caner Erkin 180 yerine 153 günde sahalara dönmeyi başardı. Ancak bu durumun futbolcu için bir risk taşıyıp taşımadığı ise ilerleyen haftalarda ortayla çıkacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI