Caner Erkin'de heyecanlandıran gelişme (Video)

Beşiktaş'ta Talisca'nın ardından Caner Erkin de iyileşme sürecine girdi.

Beşiktaşlı Caner Erkin taraftarları heyecanlandıracak bir paylaşımda bulundu.

Antalyaspor maçında sol aşil tendonları kopan ve sezonu kapattığı açıklanan Caner Erkin, havuz egzersizlerine başladı. Sosyal medya hesabından havuzda yaptığı çalışmanın kısa bir videosunu yayınlayan yıldız futbolcu, “Yürüyüşlere başladık hayırlısı ile” diye yazdı.

Sol ayak aşil tendonu kopan Caner Erkin'in, havuzda yürüyüş idmanı yaparken çekilen videosu Beşiktaşlıları sevindirdi. İki hafta önce oynanan Antalyaspor maçında oyuna girdikten sonra sol ayak aşil tendonu kopan ve bu yüzden ameliyat masasına yatan Caner Erkin'den Beşiktaşlıları heyecanlandıran haber geldi.

Caner Erkin'in paylaştığı videoda havuzda yürüyüş antrenmanlarına başladığı görülüyor. Havuz içinde yürüş antrenmanlarının dışında, evinin bir odasını spor aletlerine ayıran ve burada çalışmalarını yürüten Caner Erkin'in tahmin edilen süre olan 6 aydan önce yeşil sahalara dönmesi bekleniyor.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI