Caner Erkin'e İtalyan oyunu

Beşiktaş'ın Caner Erkin transferinde beklenmedik gelişme

Siyah beyazlı kulübün teklifini kabul eden Caner Erkin’in 2 gündür İtalyan ekibi ile antrenmanlara çıkmaması üzerine Inter yönetiminin daha önce “Kendine kulüp bul” şeklindeki talimat vermesinin ardından ilginç bir olay daha yaşandı.Yaşanan gelişmelerin ardından morali oldukça bozuk olan Caner Erkin'e Beşiktaş Kulübü resmen talip olmuştu.


Siyah beyazlı kulübün Caner'le ilgilenmesi sonrası Inter takımı yıldız oyuncuya: "Sana para verdik. Getir 1,5 milyon euroyu bonservisini verelim” demesi üzerine Caner Erkin'in menajeri sorunu çözmek için İtalya’ya gitti.Beşiktaş yönetimi ise kulübün UEFA kriterlerine göre oyuncu satmadan oyuncu alma sıkıntısı yaşadıklarını belirterek Caner Erkin’e “Bonservis sorununu çözersen kapılarımız sana açık. Beşiktaş Kulübünün şu anda bu kadar bonservis bedeli ödeyemez” yanıtını verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI