Çebi, Beşiktaş'ın Başarısının Sırrını Açıkladı

Beşiktaş 2 Başkanı Ahmet Nur Çebi, Şampiyonlar Ligi'nde tarihlerinde ilk kez bir üst tura çıkmalarını değerlendirdi.

Ahmet Nur Çebi, Şampiyonlar Ligi'nde tarihlerinde ilk kez bir üst tura çıkmalarını değerlendirdi. Çebi, başarıda büyük bir kısmın taraftara ait olduğunu söylerken şu sözleri kullandı; 

''Hayırlı olsun, inşallah devam edeceğiz. Bir üst turda daha zor maçlar olacak. Daha zor takımlar olacak. Umarım gruplardaki başarımızı orada da gösteririz.

BELKİ YARI FİNAL, BELKİ FİNAL

Avrupa'da turu geçiyoruz. Belki yarı final, belki final oynayacağız. Bunda emeği geçen herkese teşekkür etmek gerekiyor. Buraya gelmek hiç kolay olmuyor. Bir ust tur için gönlümde bir takım yok. Çok heyecanlıyım şu anda, hiçbir şey düşünmedim.

%51 TARAFTAR, 48 TEKNİK HEYET

Başarımızın %51 oranındaki pay taraftarımızdır. %49'u da teknik heyet ve futbolcularındır. Biz de onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.

ABOUBAKAR BİZİ ÖZLEMİŞ

Buradan ayrılan bizi çok özlüyor. Aboubakar'ın da üçlü çektirmesi bunu gösteriyor. Bizim taraftar, rakibi alkışlar. Bizim seyircimizin kalitesi ortada. Onlarla gurur duyuyorum. Hakemi de tebrik ediyorum. Kesintisiz bir maç yönetti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI