CECH GELİYOR CECH!

Chelsea'den ayrılmak istediğini açıklayan ve Beşiktaş'ın radarında bulunan Cech konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Maviler, 1 yıllık sözleşmesi bulunan Çek kaleciye birçok takımın ilgisi olmasına rağmen oyuncusunu, yakın ilişkilerinin bulunduğu Beşiktaş'a göndermeye sıcak bakıyor.

Yeni sezonda Vodafone Arena’ya Avrupa’da ses getirecek bir kadroyla çıkmayı planlayan Beşiktaş’ın Chelsea’nin deneyimli file bekçisi Petr Cech’le ilgilenmesi, İngiliz basınında geniş yer buldu. Thibaut Courtois’nın gelişinin ardından mutsuz bir dönem geçiren ve yaptığı açıklamayla sezon sonunda Chelsea’den ayrılacağını söyleyen başarılı kaleci için birçok takım istekli olmasına rağmen Siyah-Beyazlılar’ın bu konuda bir adım önde olduğu açıklandı. Ülkenin önde gelen gazetelerinden Telegraph ve Daily Star’ın ortak haberine göre, Demba Ba transferiyle iki kulüp arasında başlayan ikili ilişkilerin, Petr Cech konusunda da belirleyici olacağı yazıldı. Chelsea’nin, bu transferi düşük bir bonservis bedeline bitirmeye sıcak baktığı ifade edildi.

Fikret Orman bitirecek

Ara transfer döneminde adı sık sık Siyah-Beyazlılar’la anılan kalecinin, sezon sonunda Beşiktaş’a transferinin yüksek ihtimal olduğunu savunan basın kuruluşları, oyuncunun takımıyla 1 yıllık daha sözleşmesinin olması sebebiyle geleceğinin Chelsea’nin elinde olduğunu vurguladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın ocak ayındaki İngiltere ziyareti sırasında sarfettiği “Chelsea’yle ortak çalışmalarımız var. Bu konu oyuncu transferini de kapsıyor. Görüşmelerimiz sezon sonuyla ilgili” sözleriyle müjdelediği transferin, Petr Cech olduğu bildirildi. Kara Kartal’ın kaptanı Tolga Zengin’in sakatlığı yüzünden sahalardan uzun süre uzak kalacak olması sebebiyle Beşiktaş’ın, şimdiden temaslara başladığı duyuruldu.

Edip Adanır-Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI