Celtic'ten Beşiktaş'a tam destek

İskoçya Ligi'nin en köklü ekiplerinden Celtic'te, taraftarlar yaptıkları yorumlarla Dinamo Kiev maçında skandal bir yönetim sergileyen İskoç hakem Craig Thomson'ı yerden yere vurdu.

İskoçya Ligi'nin en köklü ekiplerinden Celtic'te, taraftarlar yaptıkları yorumlarla Dinamo Kiev maçında skandal bir yönetim sergileyen İskoç hakem Craig Thomson'ı yerden yere vurdu.


Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'e 6-0 yenildiği maçta verdiği penaltı ve kırmızı kartla temsilcimizin oyundan kopmasına yol açan Thomson, Celtic taraftarlarının da tepkisini çekti.


Celtic forumlarında Thompson hakkındaki düşüncelerini dile getiren taraftarların yorumları arasında en dikkat çekenlerinden birisi ise, "Beşiktaş taraftarları, Celtic taraftarlarının Craig Thomson'dan neden nefret ettiğinin farkına varmıştır. Ne berbat bir hakem" şeklindeki yorum oldu.


Bir taraftar ise Thomson'un verdiği penaltı ve Beck'e gösterdiği kırmızı kartı, "Hayatımda gördüğüm en kötü karar" şeklinde yorumladı.


Celticli bir taraftar da, "Thomson'a bir daha maç verilmemeli" diyerek İskoç hakemi eleştirirken, bir taraftar ise işi daha da ileri boyuta taşıdı ve "UEFA'nın suçlanması gerekiyor. Halen İskoç ve Fransız hakemlere görev vermeleri bir skandal. FIFA bile geçen Dünya Kupası'nda görev vermedi" ifadesini kullandı.


Yeşil-beyazlı bir taraftar da Thomson'ın emekli olması gerektiğini vurgularken, bir taraftar ise, "Her sezon bu palyaçoya katlanmak zorunda olmamız bir skandal" dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI