Cenk Tosun hedef büyüttü

Beşiktaş'ın süper golcüsü Cenk tosun'dan çarpıcı sözler

Beşiktaş'ın yıldız  futbolcusu  ismi Cenk Tosun, gollerine devam ediyor... İsrail temsilcisi Hapoel Beer-Sheva’yla oynadıkları karşılaşmada yaptığı şovun ardından önceki gün oynadıkları Akhisar Belediye maçını da boş geçmeyen milli futbolcu, 21. haftanın sonunda skor sayısını 16’ya yükseltti ve lider konumda bulunduğu krallık yarışında farkı daha da açtı.

Özellikle takımın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma’yla yakaladığı muhteşem uyumla dikkat çeken CT23, Akhisar maçının ardından Fanatik Gazetesi'nden Gökmen Özcan'a  özel açıklamalarda bulundu.


25 yaşındaki futbolcu, Q7’nin desteğinin performansına direkt etki ettiğini belirterek, “Quaresma’ya çok iyi anlaşıyoruz. İdmanlarda da özellikle birlikte çalışmalara devam ediyoruz. İnşallah uyumumuz devam eder ve takımımıza en iyi şekilde katkı yapmayı sürdürürüz” ifadelerini kullandı.

Bu sezonki hedefleriyle ilgili olarak da konuşan Cenk, takım arkadaşlarının çabası ve kendisinin de golleriyle bu sezon da şampiyon olacaklarına inandığını belirtti.


Başarılı futbolcu, “Bu sezonki en büyük hedefimiz formamıza 3. yıldızı takmak. Ek olarak tabii ki gol krallığı hedefim var. İlk etapta 20 golü aşarsam kendimi mutlu hissederim demiştim. İnşallah bir sakatlık durumu olmazsa takım arkadaşlarımın da desteğiyle 25 golü aşıp şampiyonluğa katkı yapmak istiyorum” diye konuştu.

Siyah-Beyazlı taraftarlara kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür eden golcü futbolcu, “Ben de onların güvenini boşa çıkarmamak için bu formaya en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI