Cenk Tosun Rekabeti Seviyor

Beşiktaş yeni stadında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor

Beşiktaş, yeni stadındaki resmi maçlarında şu ana kadar 76 gol atarken, Cenk Tosun ise 18 kez fileleri havalandırarak bunların tam %23,6’sına imza attı.


Beşiktaş'ta forvet hattında Alvaro Negredo ile forma için rekabet edecek Cenk Tosun, yeni sezona iddialı bir başlangıç yaptı. Geçen sezon takımının en golcü oyuncusu olan Cenk Tosun, siyah-beyazlı ekibin 2017- 2018'deki ilk iki resmi maçını da (Konyaspor ve Antalyaspor) boş geçmedi. Cenk Tosun, Beşiktaş'ın iç saha maçlarını yaptığı Vodafone Park'ta da en golcü siyah-beyazlı oyuncu olarak dikkati çekiyor. Siyahbeyazlı ekip, Dolmabahçe'deki stadında resmi maçlarda şu ana dek 76 gol atarken, Cenk Tosun 18 kez fileleri havalandırarak bunların yüzde 23.6'sına imza attı.


REKABETİ SEVİYOR

Cenk Tosun, sezon boyunca yeni transfer Negredo ile forma için rekabet edecek. Beşiktaş'a geldiği 2014-15 sezonundan itibaren farklı isimlerle bu yarışın içine giren siyah-beyazlı oyuncunun yeni takım arkadaşı, Negredo oldu. Siyah-beyazlı ekipteki ilk sezonunda Demba Ba'nın gerisinde kalan ve 5 gol atabilen Cenk, sonraki sezon Mario Gomez ile aynı rekabeti yaşadı ve 8 golde kaldı.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI