Cenk Tosun'a Tam 9 Teklif

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun transferin gözdesi konumunda

Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle yıldızlaşan, Milli Takım'da da aynı performansı sergileyen Cenk Tosun'u, 9 Avrupa kulübü yakın takibe aldı. Beşiktaş'ın formda golcüsü Cenk Tosun'un peşinde Avrupa'nın pek çok ülkesinden takımlar var. Golcü oyuncu için 20 milyon euro'nun üstünde bonservis bedelleri konuşulurken, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman oyuncusunu ancak sezon sonunda satabileceklerini, ara transferde bunun mümkün olmadığını belirtmişti. Bu arada İngiliz ekiplerinin temsilcilerinin golcü oyuncunun Almanya'da yaşayan babası Şenol Tosun ile görüştüğü ortaya çıktı.


'GİT' DERLERSE EĞER GİDERİZ
Niyetlerinin ciddi olduğunu gösteren İngilizler'in devre arası için bu transferi düşündüklerini söyledikleri belirtildi. Baba Tosun'un ise Tottenham ve Everton'a, "Cenk'in kulübüyle sözleşmesi sürüyor. Bizim bir sıkıntımız yok. Beşiktaş "Git" derse gideriz, yoksa kalırız. Bu işi kulüp ile görüşmeniz gerek. Ancak Cenk'in tercihi İngiltere" dediği öğrenildi. İşte son dönemde Cenk Tosun ile adı anılan 9 takım şöyle: Dortmund, Napoli, Sevilla, Newcastle, Everton, Tottenham, West Ham, Wolfsburg ve Crystal Palace.

DEVLER LİGİ'NDEN CENK PAYLAŞIMI

UEFA Şampiyonlar Ligi, resmi twitter hesabından Cenk Tosun paylaşımları yapmaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi resmi twitter hesabından bir Cenk Tosun paylaşımı daha yapıldı. Bu kez yapılan paylaşımda "Cenk Tosun son 7 karşılaşmada 8 gol kaydetti. Beşiktaş'ın en iyi oyuncusu mu?" ifadeleri yer aldı.

Mini yorum: Cenk Atılgan

ELDEKİ Mİ, DALDAKİ Mİ?
büyük takımlarda golcü olmak zor, Türk golcü olmak daha da zor. Yüksek paralara alınan yabancı forvetler bekleneni veremeyince 'Uyum sağlayamadı' denilirken, yerli forvetler ise 'Büyük takım golcüsü değil zaten' denilerek gönderiliyor. Bugünkü örneğimiz Cenk Tosun... Kartal'ı içerde-dışarda uçuruyor, Milli Takım'ı sırtlıyor ama nedense hala yabancı forvetlerin gördü- ğü 'maddi-manevi' ilginin yarısını bile görmüyor. Avrupa kulüpleri ise bu kalitenin farkına vardı ve yıl sonunu beklemeden Ocak'ta işi bitirmek istiyor. Dikkat! Eldeki 1 kuş, daldaki 2 kuştan iyidir...

Fotomaç 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI