Cenk Tosun'dan Galatasaray mesajı

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun, gözünü Galatasaray derbisine dikti

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, Kayserispor'u konuk etti. Karşılaşma siyah-beyazlı takımın 4-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

GALATASARAY MAÇINI DÜŞÜNECEĞİZ

Golcü futbolcu güzel oynadıklarını ifade ederek, Güzel başladık, zaten golü de erken bulduk. Taraftarımızın desteğiyle burada Vodafone Arena'?da oynamak bambaşka. Onlar bizim için itici güç. Bize ekstra bir güç veriyorlar. Güzel oldu. İlk devre 3-0 önde kapattık. İkinci devre farka gidebilirdi sonra ise 4-0 oldu. Bu maçı unutup Galatasaray maçını düşüneceğiz' açıklamalarında bulundu.

BEN DE ONLARI ÇOK SEVİYORUM

Bizim taraftarlarla aramızda çok farklı bir bağ var' diyerek açıklamalarını sürdüren Cenk Tosun, 'Ben de onları çok seviyorum, onlar da beni seviyor sağ olsunlar. Ben hiçbir zaman yedek kaldığım için küsmem. Hocam bana şans verdiği zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sonunda da inşallah kazanırım. Takımıma faydalı olmak için elimden geleni yapıyorum. Kim oynayacak kim oynamayacak önemli değil; sonunda şampiyon olalım en önemlisi bu. Şampiyonluk konusunda daha konuşmuyorum. Şu anda olup biten hiçbir şey yok. İnşallah 3'te 3 yapıp şampiyon bitirmek istiyoruz. ifadelerini kullandı..

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI