Cenk Tosun'dan Pepe sözleri

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun'dan çarpıcı sözler

İspanya'nın Marbella şehrinde kamp çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta; golcü isim Cenk Tosun Beşiktaş TV’ye konuştu.


Tosun, sabah yapılan antrenmanın ardından yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu:


“Kamp güzel geçiyor. Otel çok güzel zemin çok iyi. Yeni arkadaşlarımız yavaş yavaş katılmaya başlıyor. Yüklemeler, idmanlar gerçekten güzel geçiyor.


Çok büyük sakatlıklar da vermedik şimdiye kadar. Tabii havalar sıcak ama hocalar idmanları iyi ayarlıyorlar.


Dediğim gibi kamp dönemi gerçekten bizim için başarılı ve güzel geçiyor.


O yüzden şampiyon olduğumuz için yine çok mutluyum. Ben de 20 golle katkı sağladığım için ayrıca mutluyum. Tabi gol kralı da olmak isterdim ama son haftalarda Vagner Love iyi bir çıkışla beni geçti ve 20 golle ben ikinci bitirdim. Ama dediğim gibi 20 golde iyi bir rakam. 20 golle takıma faydalı olduğum için çok mutluyum.


Demba Ba’dan gerçekten çok şey öğrendim. İlk sezonumda daha az oynama şansı buldum. Önceki sene Şenol Hoca bana daha çok güvendi. Mario’yla birlikte gerçekten iyi bir sezon geçirdik. Genelde o oynuyordu, ben sonradan giriyordum, girdikten sonrada işimi yapıyordum, gollerimi atıyordum. Ondan da gerçekten çok şey öğrendim. İkisi de çok büyük futbolcu ve çok da iyi insanlar. Bana çok yardımcı oldular, gerçekten tecrübelendim.


Geçen sene kendimi her zaman ilk 11 oyuncusu diye hazırladım. Dediğim gibi ben kendimi her zaman ilk 11 oyuncusu olarak görmüştüm geçen sene, tecrübelendim. İyi de oynadığımı düşünüyorum.


Bizim en büyük artımız bence arkadaşlık, kardeşlik. Biz sadece sahada değil saha dışında da yemekler olsun, bir yerlere gitmek olsun, her zaman ilk aklıma gelen takımdaki arkadaşlarım oluyor. Gerçekten çok iyi zaman geçiriyoruz. Hiçbir kıskançlık yok. Herkes herkesin en iyisini istiyor. En büyük artı bizim takımda bence o. En büyük hayalimiz 3 sene üst üste şampiyon olmak.


Ben zaten hayalimdeki golü attım. Bu güzel geri dönüşün bir kıvılcım olması gerçekten benim için çok önemliydi. Şampiyonlar Ligi’nde olması benim için daha büyük bir artıydı ve Şampiyonlar Ligi’nin en güzel golü seçilmesi gerçekten beni çok mutlu etti.


Beşiktaş’ın artık Avrupa dışına çıkması gerekiyor. Çin'e gitmemiz bizim için de güzel olacak çünkü hem ülkemizi hem Beşiktaş’ı orada temsil ediyoruz. O kadar Beşiktaş taraftarının olması beni gerçekten şaşırttı. Hem Çinliler hem de Türk vatandaşlarımız en yeni Beşiktaş formasıyla bizi karşılamaya geldi. O kadar Türk vatandaşlarımızın orada yaşaması, bizi karşılamaları gerçekten gurur verici bir şeydi.


Çin'de iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum, ben 3-2’yi çok sorun etmiyorum. Çünkü hazırlık maçı olduğu için takım arkadaşlarımın performanslarına bakıyorum. Takımın gerçekten bu zamanda bile hazıra yakın olduğunu düşünüyorum.  İyi bir maç oynadığımızı söyleyebilirim.


Marbella’da ikinci kamp dönemini yine sakatsız geçip 6 Ağustos’ta oynayacağımız Konyaspor maçına yüzde yüz hazır olmak istiyoruz.


Oğuzhan topu aldığında çoğu zaman beni arıyor. Hem saha dışında hem saha içinde çok iyi anlaşıyoruz. Saha içinde ben onun örneğin hangi sertlikte nereye atabileceğini çok iyi seziyorum.


Quaresma’nın ortaları zaten hiç konuşmamıza bile gerek yok. Geçen sene o kadar kafa golü atmamda onun çok büyük payı var. İkisi de çok büyük oyuncular.


Pepe’yi daha yeni yeni tanıyoruz ama konuşmamıza bile gerek yok. Büyük bir kariyer. Dünyanın en büyük kulübünde oynamak her baba yiğidin harcı değil. Gerçekten bize çok şey katacağını düşünüyorum.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI