Cenk Tosun'un bilinmeyen sırrı

Feyyaz Uçar'ın Fanatik Gazetesi'ndeki köşe yazısı

Cenk Tosun'un bilinmeyen sırrı 

Rakibin gruptan çıkmak için son şansı. Kazanmak zorundalar. Sporting Lisbon galibiyetinin kibirine de sahipler. Yeterince fırsat bulamayan Beşiktaş forvetleri için inanılmaz bir fırsat. Özellikle de Kerim Frei için... Hoca değişikliği oyuncular üzerinde mutlak etki yapar. Oğuzhan’daki etkiyi gördük. Aynı performansı Kerim’den de beklemek hakkımız ama aynı tas aynı hamam. Takımın genelinde bir isteksizlik hakim. Atiba’dan bile gereksiz top kayıpları gördük ki, Atiba Avrupa Ligi’nin pas yüzdesi en yüksek oyuncusu.


Zaten çabuk değil


Rhodolfo’nun önlenemez ağırlığı rakibe ciddi pozisyonlar verdi. Fiziki olarak zaten çabuk değil. Çabuk da düşünemeyince, tam bir facia yaşanıyor. Bugüne kadar Allah korudu. Gökhan’ın kendini kanatlamaya ihtiyacı yok. Çalım attığı adama tekrar çalım atması nafile. Performansını sergileyemediği maçlarda bu ekstra niyetlerinin gölgesi var.


Paylaşırsa yenilmez olur


Basit oynasa, yıldızı daha da parlayacak. Cenk Tosun, yine iş başında. Bu kadar yedek kalıp her seferinde daha iştahlı sahaya çıkmanın bir sırrı olmalı. Cenk, bu sırrını diğer yedek kalan arkadaşlarıyla paylaşırsa Beşiktaş takım olur. Yenilmez olur. Ve nihayet şampiyon olur. O sene, bu sene...


Feyyaz Uçar 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI