Cenk Tosun'un Fiyatı Uçuyor

Yükselen grafiği, Avrupa'daki performansı ve İngiliz kulüplerini peşine takmasıyla gündeme birçok kez gelen Beşiktaş'ın forveti Cenk Tosun için 2 ünlü menajer çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yükselen grafiği, Avrupa'daki performansı ve İngiliz kulüplerini peşine takmasıyla gündeme birçok kez gelen Beşiktaş'ın forveti Cenk Tosun için 2 ünlü menajer çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son olarak gündeme 20 milyon Euro'luk teklifle gelen Cenk Tosun için flaş bir ifade de ortaya atıldı: Aboubakar 50 milyon ediyorsa, Cenk Tosun 60 eder...

İşte ünlü menajerler Fazıl Özdemir ve Batur Altıparmak'ın Cenk Tosun'un bonservis bedeli hakkındaki değerlendirmeleri:

FAZIL ÖZDEMİR

Cenk, iyi frikik atar. Kafa hakimiyeti üst düzeydir. Uzaktan şutları etkilidir. Tam bir profesyonel. Babasının futbol oynaması en büyük şansı. Cenk, Türk futbol tarihinin en pahalı futbolcusu olacak. Aboubakar, yedeğiydi. Porto, Aboubakar için 50 milyon Euro istiyorsa, Cenk de Porto’da oynasa çok rahat 60 milyon Euro’ya satılır. Ama Beşiktaş’ın 20 milyona satması gerçekçi.

BATUR ALTIPARMAK

Cenk Tosun, bugün şayet yurt dışında oynuyor olsaydı bana göre en az 20 milyon Euro civarında bir bedelle transfer teklifi alırdı. Ancak Türkiye’de oynadığı için 10 milyon Euro civarında bir değer biçilir.

Kaynak: Hürriyet

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI