Cenk Tosun'un yıldızı parlıyor

Beşiktaş'ın genç golcüsü Cenk Tosun müthiş performansıyla dikkat çekiyor

Beşiktaş’ın bu sezonki başarısına attığı gollerle büyük katkı veren Cenk Tosun, milli formayla Dünya Kupası Elemeleri’nde de gol atarak 4 kulvarda birden fileleri havalandırmayı başardı.

Dünya Kupası Elemeleri Grubu'nda oynanan Finlandiya maçında attığı 2 golle Türkiye'yi galibiyete taşıyan isim olan Cenk Tosun, bu sezon durdurulamıyor... Ligde gol kralı unvanını kimseye bırakmayan milli yıldız, siyah-beyazlı forma ile çıktığı 25 lig maçında 16 gol kaydetti. Golcü futbolcu, özellikle birçok maçta siyah-beyazlı takımı ipten alarak takımını zirveye yerleştirdi. Şampiyonlar Ligi'nde 1 gol atarak takımına katkı sağlayan başarılı futbolcu, ardından yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden siyah-beyazlı takıma oynadığı 4 karşılaşmada 3 gollük katkıda bulundu.

KARİYER REKORU KIRDI

Cenk Tosun, siyah-beyazlı forma ile oynadığı 37 maçta rakip fileleri 20 kez havalandırarak kariyer rekorunu da kırdı. Beşiktaş formasıyla 3 kulvarda gol atan Cenk Tosun, Finlandiya karşısında da A Milli Takım adına 2 gol birden kaydederek üç puanı getiren isim oldu. Cenk Tosun bu golle toplam dört kulvarda birden gol atma başarısı göstererek kendi kariyerine de uluslararası bir rekor daha eklemiş oldu.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI