Cevat Kol'dan Sosyal Medyayı Sallayan Köşe Yazısı

Spor yazarı Cevat Kol'un 'Hakem Katlimaı' başlıklı köşe yazısı sosyal medyayı salladı

Hakem katliamı!

Türkiye'de futbol, ahlaklı, dürüst, spor kuralları içinde oynanan bir oyun değildir. Fenerbahçe- Beşiktaş maçında bunu bir kez daha gördük. Bir hakem bu maçta 80 milyonun gözünün içine baka tabiri caizse bir futbol katliamı yaptı. Amaç Fenerbahçe'yi yarışın içine sokup ligin marka değerini artırmak, dekoder satışını çoğaltmaksa başardınız! 

Yazıklar olsun!

Peygamber sabrı olan Şenol Güneş'i bile çıldırtmak için bu kadar yanlış ve kasıtlı kararlara imza atan hakemlerin art niyetli olmadığına artık inanmıyorum. 

Q7’nin ikinci sarısı uyduruk. Hakem oyuna geldi. Sarısı olan bu oyuncuyu attırmayı kafasına koyan Fenerbahçeli oyuncu artistik yapıp hakemi kandırdı, hakem Palabıyık bu numarayı yedi.

Ofsayt gerekçesi ile sayılmayan gol, buz gibi gol. 

Cenk Tosun'un ayağını kırmak için cezalanı içinde yapılan hareket penaltı ve kırmızı kart.

Uyduruk faullere ne demeli Valbuena ligi ve hakemleri erken çözmüş. Futbol dışı her türlü çirkefliği yaptı. Fenerbahçe'ye gelen değişiyor! Bunlara özel ders mi veriliyor, anlamış değilim..

Bu hafta Beşiktaş, Trabzonspor maçı var. Herkes Fenerbahçe lehine yapılan kıyımı gördü. Şimdi Trabzon'un yem edilip Beşiktaş'ın yarasının sarılmasına kalkışılacağına adım gibi eminim. Bu ligde bu hakemlerden, bu TFF'den her şey beklenir. Tescilli şikecilerin bedel ödemediği bir ülkede futbolun teniz oynandığını söylemek ahmaklıktır.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI