Çin'de Beşiktaş Rüzgarı

Dün geldiği Çin'de gerek Çinlilerin gerekse Çin'de yaşayan Türklerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Beşiktaş kafilesi, seyahatten genel olarak memnun ve tecrübe kazanmış olarak dönüyor.

Maçtan notlar


1 Temmuz'da sezonu açan ve 17 gün İstanbul'da çalışan siyah-beyazlılar, Real Madrid, Barcelona, Liverpool, Milan, Manchaster United, Juventus gibi takımların her yıl maç yapmaya gittiği Çin'i ilk kez ziyaret etti.


Dün geldiği Çin'de gerek Çinlilerin gerekse Çin'de yaşayan Türklerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Beşiktaş kafilesi, seyahatten genel olarak memnun ve tecrübe kazanmış olarak dönüyor. Başkan Fikret Orman'ın son derece önem verdiği Çin seyahatine bu yıl denemek ve tecrübe kazanmak için gelen Beşiktaş, pazar payını daha da artırmak için önümüzdeki yıllarda da uzak doğuya seyahat etmeyi sürdürecek.


BAŞKAN FİKRET ORMAN MAÇI, GUANGZHOU BAŞKONSOLOSU İLE BERABER İZLEDİ


Çin'e takımdan 2 gün önce gelip Shangai ve Guangzhou'da çeşitli temaslarda bulunan başkan Orman, yaptığı görüşmelerden oldukça memnun olduğunu belirtti. Başkan Orman, Schalke 04 mücadelesini Guangzhou Başkonsolosu Kurtuluş Aykan ve Dış İlişkilerden Sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları ile beraber seyretti. Mücadeleye olan ilgi ise Beşiktaş'ı memnun etti. Schalke 04 maçını 12 binden fazla biletli seyircinin izlediği açıklandı.


ADRIANO SOL, BABEL SAĞ ÖNDE OYNADI


17 günlük İstanbul çalışmasında sadece Hollanda 2. Lig ekibi Fortuna Sittard ile karşılaşan siyah-beyazlılar için Bundesliga ekibi Schalke 04 ile yapılan maç sezon öncesi durumunu görmesi açısından büyük önem taşıyor.


Teknik direktör Şenol Güneş, Zhuhai Sports Center'da oynanan karşılaşmaya Tolga Zengin, Beck, Tosic, Mitrovic,Caner, Atiba, Tolgay, Babel, Oğuzhan, Adriano ve Cenk Tosun 11'i ile başladı.

Babel'i sağ önde oynatan tecrübeli hoca, sol öne geçen sezonun ilk maçlarında olduğu gibi Adriano'yu koyarken Oğuzhan Özyakup 10 numara pozisyonunda görev yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI