Çin'den Q7'ye Ciddi Teklifler Var

Geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansla Portekiz Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonu olmasının ardından Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan 34 yaşındaki futbolcuya Çin'den cazip tekliflerin gelmeye devam ettiği öğrenildi.

Hem Beşiktaş hem de Portekiz Milli Takımı forması altında uzun süredir istikrarlı ve başarılı performasını ile kariyerinin zirvesine 34 yaşında ulaşan Quaresma'ya Çin'den ciddi teklifler gelmeye devam ediyor. Çin'den yıllık 8 milyon euro olmak üzere 3 yıllık teklif alan Quaresma teklifi kabul ederse hem Beşiktaş, hem Quaresma hem de Quaresma'nın menajeri Jorge Mendes kazanacak. Nitekim olası bu satıştan 5 milyon euro cebine koyması beklenen Jorge Mendes'in bu transferin gerçekleşmesi için Q7'ye baskı yaptığı öğrenildi.


Bir Taşla Üç Kuş


Quaresma'nın Çinden gelen yıllık 8 milyon euroluk teklifi kabul etmesi halinde Jorge Mendes 5 milyon euro cebine koyacak. Diğer yandan Beşiktaş'ın ise 7-8 milyon euro civarı bir bonservis bedeli kazanması bekleniyor. Mendes'in Q7'ye ''Artık 34 yaşındasın ve kariyerinin sonuna geldin. Çin'e gitmen demek 3 yılda 24 milyon euro kazanman anlamına geliyor. Gitmen halinde herkes kazanacak.'' dediği öğrenildi.


Yönetimin İştahı Kabardı


Bu teklif sonrasında yönetim de ciddi ciddi bu transferi düşünmeye başladı. Nitekim Beşiktaş yönetiminin, Q7'yi Çin'e 7-8 milyon euro bonservis bedeli ile gönderip Q7'nin boşluğunu Nani ile doldurmayı ciddi ciddi düşündüğü öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI