Çok güzeldi çook!

Kartalhaber.com yazarı Aslıhan Elif Gürbüz'ün köşe yazısı:

ÇOK GÜZELDİ ÇOOK!


Taraftar, futbolcular, atmosfer... Herşey Beşiktaş'ın tur atlaması için bir olmuştu adeta. Herkesin son bir dilek hakkı olsa seve seve kullanacağı bir akşamdı. Ama bazen en çok istediğiniz şeyin önüne bir set gerilir ve siz ona çare bulamazsınız.


Takıma geldiği günden beri adından çok bahsedilmese de Marcelo nasıl da gizli bir kahramanmış bu akşam görmüş olduk sanırım. Gösteriş yapmadan oynadığı doğru futbolu ile Beşiktaş'ın vazgeçilmezi olan Marcelo yerini Mitrovic ve Tosic'e bırakınca yokluğuyla gösterdi büyüklüğünü.. Devre arası üçün beşin küçük hesabını yapıp 4.2 milyon gibi dev bir rakama çöp transfer eden yönetim bugünün sorumluluğunu üstlenmiş olmalıdır. Yetmezmişcesine bu sezon birçok maçta beklenenin üstünde performans sergileyen Tosic bu maçta yokları oynayınca bütün iş Fabri'ye düştü.

 

Çok istekli olmaktan mıdır bilinmez ilk yarı adeta eli ayağı birbirine giren takım futbol şansını yanına alarak birkaç pozisyon buldu ancak sadece birini gole çevirebildi. Orta sahada "Ben büyük maç oyuncusu değilim" diyen Oğuzhan Atiba'yı yalnız bırakınca, Atiba da tek başına onca adamla mücadele edemeyince oyun üstünlüğü ilk yarı tamamıyla rakibe geçti. Bunun üzerine "tek meziyeti" frikik olan Talisca hücumlarda seri top kayıpları yapınca ve ileri taşınan topların Quaresma ile buluşturulamaması da eklenince oyun planı güme gitti.


Bir önceki maçta yaptığı hata nedeniyle eleştirilen Fabri bugün eleştilere cevabını en güzel şekilde verdi. İyi ki varsın Fabri sahanın en çok parlayan umut ışığı sendin, teşekkürler...


Her sene biraz daha üstüne koyan Beşiktaş bu yılda ülkemizi en güzel şekilde temsil etmeyi başardı. Takımın buraya kadar gelmesi gurur duyulası bir başarıyken buradan ileriye gidememesi de tamamıyla tecrübe eksikliğinden kaynaklanıyor.. Ama olsun. Buraya kadar da 'Çok güzeldi be!'. Önümüzdeki yıllarda daha ileri taşınacağından zerre şüphe duyulmayan bu başarı için sonsuz teşekkürler çocuklar. Hem UEFA'da hem de yurtiçinde bunca engel, bunca oyun varken tek başına muazzam ilerlediniz! 


Aslıhan Elif Gürbüz

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI