DANNY BEŞİKTAŞ İÇİN ÇOK BÜYÜK TRANSFER OLUR!

Portekiz Journal de Noticias yazarı Norberto Lopes, Beşiktaş'ın gündemindeki yıldız Danny'yi Fanatik Gazetesi'ne yorumladı:

Forvet hattının arkasında, aynı zamanda da sol kanatta başarıyla görev yapıyor. Beşiktaş’a transfer olursa Türkiye futbolu çok önemli bir yetenek kazanır. Sert oyunu ve savaşçı yapısı da Beşiktaş’ta önemli işler yapmasına yardımcı olur, Türkiye’de en az 10 gol atar.

Danny, Portekiz futbolunun son dönemde yetiştirdiği ender yeteneklerden biri... Onu Portekiz Ligi’nde; Maritimo ve Sporting’de forma giydiği dönemden beri takip ediyorum. Gerçekten çok yetenekli bir futbolcu. 2005’te Sporting’ten Dinamo Moskova’ya gittiğinde çok şaşırmıştım. Açıkçası onun İspanya ya da İngiltere’den bir takıma transfer olmasını bekliyordum. Rusya’da, kendisini iyice geliştirdi ve 2008’de 30 milyon Euro’ya Zenit’e geçti. Yeni takımının da değişilmez isimlerinden biri olarak göze çarpıyor. Bu sezon 33 mücadelede yer aldığı Zenit’te 5 gol attı ve 11 asist yaparak şimdiden takımına büyük katkı yaptı.

Jeneriklik golleri var

Onun için sadece bir orta saha oyuncusu demek doğru olmaz. Forvet hattının arkasında, aynı zamanda da sol kanatta başarıyla görev yapıyor. Ayrıca saha içinde çok hızlı olması da onun dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi... Uzaktan vuruşlarda da çok etkili ve bunu birkaç kez attığı jeneriklik gollerle ispatladı. Eğer Beşiktaş’a transfer olursa, Türkiye futbolu çok önemli bir yetenek kazanmış olur. Hem skorer hem de asistçi özelliğini Süper Lig’de etkili bir biçimde kullanacağını düşünüyorum. Türkiye’de en az 10 gol atar. Ayrıca sert oyunu ve savaşçı yapısı da Beşiktaş’ta önemli işler yapmasına yardımcı olur.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI